Рефрактометр (0…20 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112

Рефрактометр (0…20 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112

Рефрактометр (0…20 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112 від компанії hozyain. com. ua - фото 1
960 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
SV001157
Виробник
Walcom

Опис

Рефрактометр для визначення низьких концентрацій
Модель призначена для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.

  • Діапазон: 0 до 20 % Brix
  • Mінімальна шкала: 0,1 %
  • Точність: ±0,2 %
  • Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.