Рефрактометр (0…20 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112

Рефрактометр (0…20 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112

Рефрактометр (0…20 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112 від компанії hozyain. com. ua - фото 1
960 ₴
Мін. сума замовлення у продавця 100 ₴
В наявності

Доставка

Укрпошта
40 - 90 ₴, Безкоштовно від 3 000 ₴
MeestExpress
70 ₴, Безкоштовно від 3 000 ₴
Нова Пошта
70 ₴, Безкоштовно від 3 000 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата кур'єрові по м. Київ (Готівкою)
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Рефрактометр для визначення низьких концентрацій
Модель призначена для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.

  • Діапазон: 0 до 20 % Brix
  • Mінімальна шкала: 0,1 %
  • Точність: ±0,2 %
  • Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Характеристики

Код товару
SV001157
Виробник
Walcom