Рефрактометр (0…90 % Brix) WALCOM REF 109/119
Рефрактометр (0…90 % Brix) WALCOM REF 109/119
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
1 800 ₴
Мін. сума замовлення у продавця 100 ₴
В наявності
Доставка
Укрпошта
40 - 90 ₴, Безкоштовно від 3 000 ₴
MeestExpress
70 ₴, Безкоштовно від 3 000 ₴
Нова Пошта
70 ₴, Безкоштовно від 3 000 ₴
Оплата
Післяплата
Оплата кур'єрові по м. Київ (Готівкою)
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Рефрактометр призначений для проведення аналізу меду на вміст цукру.
Діапазон: 0 до 90 % Brix
Mінімальна шкала: 0,5 % Brix.
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Характеристики
Код товару
SV001164
Виробник
Walcom